Cart  

product (empty)

Newsletter

Cazare Craiova Regim Hotelier

Buchetul Original

Buchetul Original

Buchetul Original poarta emblema doamnei excentrice, care se distinge prin aranjamentul floral deosebit si unic din cale, bujori, plante decorative.

Detalii


200,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Produs in stoc

30 other products in the same category:

BUCHETUL  MIRESEI


Buchetul miresei este unul dintre elementele cheie ale imaginii miresei in zilele noastre. Acest buchet trebuie sa fie frumos, asortat rochiei si stilului miresei precum si temperamentului acesteia, sa prezinte accesorii adecvate (panglici, perle etc) si florile sa aiba o semnificatie in sufletul miresei, deoarece el poartă o mare incarcatura emotionala si simbolica deosebita. Pentru alegerea buchetului trebuie luată in considerare semnificatia florilor care il alcatuiesc si puteti tine cont de urmatoarele detalii pentru a garanta efectul vizual:

  • Buchetul trebuie să corespundă cu culorile predominante din tinuta mirelui si a localului unde va avea loc marele eveniment si nu in ultimul rand gama coloristica trebuie sa corespunda si cu tinuta miresei;
  • Florile trebuiesc alese in asa fel incat sa isi pastreze cat mai mult timp aspectul proaspăt;
  • Buchetele nasei si ale domnisoarelor de onoare trebuie sa se combine perfect cu buchetul tău de mireasa, de aceea trebuie sa anunti din timp ce gama coloristica ai ales.

Ultimul lucru care va mai ramane de facut este sa va creaţi buchetul care sa va reprezinte si sa povesteasca despre personalitatea voastra si despre sentimentele pe care le aveti fata de persoana iubita, astfel buchetul nu va mai fi un simplu accesoriu ci o piesa principala in ansamblul nuntii.

 

*Imaginea produsului este cu scop de prezentare, produsul poate suferi modificari, in functie de alegerea clientului sau de stocul disponibil la momentul comenzii.